Home FOTO GALERİ MESS’ten Maysan Mando’ya ‘Altın Öneri’ ödülü

MESS’ten Maysan Mando’ya ‘Altın Öneri’ ödülü

- Guncellenme Tarihi: 27 Kasım 2017 13:20
4 min read
MESS’ten Maysan Mando’ya ‘Altın Öneri’ ödülü için yorumlar kapalı
0

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS)  tarafından düzenlenen Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği Yarışması’na katılan Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando, çalışanların hayata geçen projelerinin değerlendirildiği ‘Altın Öneri’ kategorisinde, başarılı projesiyle ödüle layık görüldü.

Bursa, 27.11.2017 – Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan, orijinal ürün kanalı OEM’de onlarca dünya markasına hizmet veren Maysan Mando, iş sağlığı ve güvenliği alanında geliştirdiği başarılı çalışmalar zincirine yeni bir halka daha ekledi.

Maysan Mando; Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından, üye işyerleri arasında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen, Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği Yarışması’ndan ödülle döndü.

Çalışanların hayata geçen projelerinin değerlendirildiği ‘Altın Öneri’ kategorisinde, başarılı çalışmasıyla ödüle layık görülen Maysan Mando, ödül töreninde adından övgüyle söz ettirdi.

Düzenlenen geceye Maysan Mando adına, İnsan Kaynakları Müdürü Petek Açıkalın Şahin ve İnsan Kaynakları Kısım Müdürü Tuğba Demirsu Yücetürk ile birlikte; Ufuk Dündar, Seyhun Türkan ve Rasim Erbek katıldı.

İstanbul Fairmont Quasar Hotel’in ev sahipliğinde düzenlenen gecede, Maysan Mando çalışanları ödülünü, MESS Genel Sekreteri Özgür Barut’un elinden teslim aldı.

Çalışanlarımızla gurur duyuyorum

MESS tarafından düzenlenen yarışmada, çalışanların değerli önerileri sayesinde, Altın Öneri kategorisinde ödüle layık görüldükleri için büyük mutluluk yaşadıklarını kaydeden Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, önerileriyle şirkete katma değer sağlayan tüm çalışanlarla gurur duyduğunu söyledi.

2018 için çalışmalar başladı

Şirket olarak, kuruldukları günden bu yana iş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem verdiklerini belirten Yücetürk, MESS tarafından düzenlenen yarışmanın, iş yerlerinde iş güvenliği kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladığını belirterek, organizasyonla ilgili 2018 yılı için proje çalışmalarına şimdiden başladıklarını sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı’na Dönüştürüldü

Adana İncirlik’te bulunan 10. Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi, 10. Ana Jet Üs K…