Home FOTO GALERİ GEMLİK BALIKÇI BARINAĞINDA MANGAL KEYFİ

GEMLİK BALIKÇI BARINAĞINDA MANGAL KEYFİ

- Guncellenme Tarihi: 27 Kasım 2017 13:11
2 min read
GEMLİK BALIKÇI BARINAĞINDA MANGAL KEYFİ için yorumlar kapalı
0

Gemlik’te yakın zaman önce kurulan Balıkçılar Derneğinin, balıkçı barınağında yaptığı mangal etkinliği vatandaşlar tarafından yoğun gördü.

Üniversite girişinde organize edilen etkinliğe Bursa Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis üyeleri, balıkçılar ve aileleri katıldı.

Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlik, ızgara balık öncesi, sahilde tekne turu ile başladı.

Balıkçı Teknesinin dümeninde ilk olarak Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz geçti, bir süre sonra da dümeni Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü aldı.

Etkinlikte konuşan Gemlik Belediye Başkanı, ‘’Gemlik’te Büyükşehir Belediyemiz ve Bakanlığımızın da destekleri ile körfezde önemli bir temizlik hareketi başlattık. Şimdi sahillerimizde farklı balıklar da bulunuyor. Balıkçılarımız da, Gemlik’in ve denizlerimizin değerini bilerek hareket ediyor.  Aileleri ile birlikte bu güzel alanlardan istifade edebiliyor. Gemlik’i daha güzel, daha yaşanabilir bir kent yapmayı amaçladık. Bu çerçevede balıkçı barınağımız da modern görünümüne kavuşmuş oldu. Derneğimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Balıkçı Teknesi ile yapılan gezi sonrasında, katılımcılara ızgara balık ikramı yapıldı. Bursa Vali Yardımcısı Göncü ve Başkan Yılmaz da ızgaranın başına geçerek vatandaşlara yapılan ikrama katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…