Home FOTO GALERİ İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Bursa Yarına Hazırlanıyor

İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Bursa Yarına Hazırlanıyor

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2017 18:05
2 min read
İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Bursa Yarına Hazırlanıyor için yorumlar kapalı
0
  • Yeni Nesil İşler ve Ürünler Temasıyla İnteraktif Pazarlama Zirvesi Salı Günü Bursa’da Gerçekleşecek

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, 11. yılında “Yeni Nesil İşler ve Ürünler” temasıyla 28 Kasım Salı günü Bursa’da iş dünyasıyla buluşacak.

Marketing Türkiye Dergisi’ni de bünyesinde barındıran Marketing Management Institute tarafından düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı dijital pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) 2006 yılından bu yana düzenleniyor.

Pazarlama alanının tanınan isimlerini Bursa iş dünyasıyla buluşturacak olan etkinlik 28 Kasım Salı günü Hilton Otel’de sabah 09:00’da başlayacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik Marketing Türkiye’nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketi ile birlikte Bursa’da gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre Kente Değer Katan Markalar ödül töreni ile son bulacak.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi’in bu yıl ki konuları “İçgörünün Önemi”, “Data Driven Pazarlama”, “Stratejik Çözüm Ortağı Olma Yolculuğu”, “Tüketiciye Ulaşmada Yeni Trendler, Değişen Tüketicinin Nabzını Hissetmek”, “Dijital Dönüşüm ile En Başarılı Satış Kanalları Oluşturma Fırsatları” ve “Lovemark Yaratmak” olarak belirlendi.

MMI Marketing Management Institute Türkiye Başkanı Günsel Özen, etkinliğe tüm Bursa iş dünyası ile pazarlama ve iletişim profesyonellerini davet ederek 28 Kasım’da Hilton’da buluşmak istediklerini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…