Home FOTO GALERİ Değerli Basın Mensupları, kıymetli İlçe Halkımız.

Değerli Basın Mensupları, kıymetli İlçe Halkımız.

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2017 17:33
7 min read
Değerli Basın Mensupları, kıymetli İlçe Halkımız. için yorumlar kapalı
0

Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak sizleri saygı ve sevgi ile selâmlıyoruz.Basın açıklamamıza gösterdiğiniz ilgi ve katılımdan dolayı sizlere ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Bugün burada toplanmamızın nedeni Türk siyasi hayatında varolduğu günden buyana “Önce ahlak ve maneviyat’’ bayrağını hiç elinden düşürmemiş Saadet Partisi öncülüğünde Nilüfer’de yaşayan tüm kardeşlerimizin duygularına tercüman olmak maksadıyla mevcut iktidarının YASALAŞTIRDIĞI ve ‘’NİLÜFER BELEDİYESİNİN YAYGINLAŞTIRDIĞI’’ eşcinsellik  hastalığının yayılmasını önlemek ve yapılan yanlışlara milletimizin dikkatini çekmek olacaktır.

 

Nilüfer Belediyesi, Sosyal Politikalar, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) yerel yönetimlere yönelik hazırladığı ‘LGBTİ Dostu Kentler‘ protokolünü 2015 yılında imzalamıştı.İşte bu protokol çerçevesinde Nilüfer Belediye Başkanı sayın Mustafa Bozbey, yaz aylarında düzenlediği Nilfest’te cinsiyetsiz tuvaletle şimşekleri üzerine çekmişti. Sayın Bozbey, şimdi bir adım daha öteye geçerek, mahalle komitelerine 5’te 1, LGBT(lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender) kotası getirdi.Bu karar özellikle Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen köyleri ve köylüleri hatta Cumhuriyet Halk Partisi’ne

oy vermiş insanları bile isyan etme noktasına getirmiştir.

 

Bu sapkınlıkların tamamı  Avrupa Birliği’nde normal karşılanmaktadır ve eşcinsel evlilikler serbest hale getirilmiştir. Hatta 2015 yılında Eşcinsel evlilik yapan Lüksemburg Başbakan’ı AB Dönem Başkanlığı’da yapmıştır.

 

Üzülerek ifade etmek isteriz ki yarım asrı aşan AB sevdası ile birlike bir çok değerlerimiz ayaklar altına alınmış milletimiz aslından ve özünden uzak tutulmak suretiyle bugün adeta toplum olarak cinnet getirir hale getirilmiştir.

 

AB uyum yasaları çerçevesinde Eşcinsellere dernek kurma hakkı verilmiş, kurulan eşcinsel derneklerin kapatılması için açılan davalar: AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri ve özellikle Anayasa’nın 90.maddesine yapılan ilave madde gerekçe gösterilerek ya reddedilmiş veya Eşcinsel Derneklerin lehine sonuçlanmış, mahkeme masrafları ve Avukatlık ücretleri devlet bütçesinden ödenmiştir.

Bu serbestlik sonrası İllerimizin bir kısmında ve Üniversitelerimizin çoğunda Eşcinsel Dernekler kurulmuş ve faaliyetlerine devam etmektedirler.Konferans veriyorlar, dergi-kitap yayınlıyorlar, film gösterimi yapıyorlar.Evlerde

dernek amacına uygun toplantı yapıyorlar.  Tüm bu sapkın faaliyetler uluslararası kuruluşlar tarafından maddi olarak destekleniyor ve kendilerini boşlukta hisseden gençlerimiz bu tuzağa kolaylıkla düşebiliyorlar.

 

Halbuki Kutsal kıtabımız Kuran’ı Kerim’de  LUT KAVMİ’nin HELAK olmasına sebep olan bu sapkınlıkların yayılmasını önlemek, hepimizin görevi olduğu gibi, İktidar, belediyeler ve tüm Kamu kuruluşlarının başlıca görevleridir.

 

Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi olarak Bizim Medeniyetimizle bağdaşmayan, Tüm Ahlakî ve İnsanî değerlerin yok olduğu, Aile müessesinin ortadan kalktığı Avrupa Birliğine  Türkiye’nin sokulmaması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

 

Meydanlarda ve ekranlarda birbirini suni meselelerle acımasızca eleştiren mecliste bulunan dört siyasi parti de sıra Avruba Birliği  girme konusu gelince hem fikir olduklarını ve bu konuda çıkarılan yasalara ortak destek olduklarını milletimize arz eder, Saygılarımızı sunarız.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…