Home FOTO GALERİ Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Hizmet ağını genişletiyor…

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Hizmet ağını genişletiyor…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2017 14:24
2 min read
Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Hizmet ağını genişletiyor… için yorumlar kapalı
0

Bursa’da 7 yıldan bu yana Özel Medicabil Hastanesi ve Özel Medicabil Evde Bakım Merkezi ile Nilüfer’de verdiği sağlık hizmetlerine geçtiğimiz günlerde Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nin resmi açılışını yaparak Yıldırım bölgesini de ekleyen Özel Medicabil Hastanesi sağlık hizmeti ağını genişletirken çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’i Yıldırım Şubesinde ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekerken, Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen de Yıldırımlılara hizmet vermeye başlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Bu arada Yıldırım Kaymakamlığı ve Özel Medicabil Hastanesi arasında yapılan anlaşma ile Yıldırım Kaymakamlığı ve bağlı kurumların çalışanlarının ve birinci derece yakınlarının, Genel Sağlık Sigortası kapsamında Özel Medicabil Cerrahi Tıp Merkezi’ne başvurması halinde özel koşullarda tedavi hizmeti alması sağlanmış oldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…