Home EĞİTİM ÖĞRENCİLERE AĞAÇ VE ÇEVRE SEVGİSİ AŞILANACAK

ÖĞRENCİLERE AĞAÇ VE ÇEVRE SEVGİSİ AŞILANACAK

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2017 13:41
2 min read
ÖĞRENCİLERE AĞAÇ VE ÇEVRE SEVGİSİ AŞILANACAK için yorumlar kapalı
0

“TOHUMDAN FİDANA DÖNÜŞÜM” PROJESİ

Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilkokul seviyesindeki öğrencilere ağaç ve çevre sevgisini aşılamak amacıyla “Tohumdan Fidana Dönüşüm Projesini” hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu Sorumlusu Nurten Çıkıkçı’nın önerisi ile hayata geçirilmesi planlanan proje için konsey yöneticileri Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ile bir araya geldi.

İşbirliği konusunda Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü İpek Demirtaş başkanlığındaki Kadın Meclisi  yönetimiyle birlikte ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı, projenin ilçenin ilk merkez ilkokulu olan Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu’nda hayat bulmasını istediklerini belirterek, fikir alışverişinde bulundular.

Mudanya Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında, ilkokul seviyesindeki çocuklara ağaç sevgisini aşılamak adına pet şişelerde yeşertilecekler fidanların daha sonra okulun adını taşıyacak ‘Hatıra Ormanı’ ile doğaya sunulacağı öğrenildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…