Home FOTO GALERİ Ceyhun İrgil Halk Evi’nde vatandaşla buluştu

Ceyhun İrgil Halk Evi’nde vatandaşla buluştu

- Guncellenme Tarihi: 23 Kasım 2017 12:50
2 min read
Ceyhun İrgil Halk Evi’nde vatandaşla buluştu için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki Vekil Odası’nda randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

CHP Bursa Milletvekilleri, Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde milletvekillerine ayırdığı odada vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kez CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara çözüm aradı. Vatandaşları tek tek dinleyen İrgil, destek olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Halk Evi’nde milletvekillerini vatandaşlarla buluşturan projenin tüm kurumlara örnek olması gerektiğini ifade eden Ceyhun İrgil, “Bu uygulama Türkiye’de örnek uygulamalar arasında. Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan bütün siyasi partilere yer vermesi, eşitlik açısından çok önemli. Bence burayı tüm partiler kullanmalı. Bu uygulama diğer kurumlarda da yapılsa vatandaş ve milletvekillerinin bir araya gelmesi daha kolay, hızlı olacaktır. Bugün bizden talepte bulunan vatandaşlarımızla bir araya gelerek isteklerine kulak verdik. Çözüm için elimizden geleni yapacağız. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil ile görüşen vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Vekillerimizle bir buluşma ortamı sağlanması bizim için çok değerli. Birebir görüşme imkânı buluyoruz. Sorunlarımızı paylaşıyoruz ve çözüm için çaba gösteriliyor” diye konuştular.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

CW Enerji Güneş Enerji Santrali Projelerine Bir Yenisini Daha Ekledi

CW Enerji Samsun’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 1.097,085 kWp gücünde güneş en…