Home FOTO GALERİ Tavla Severler EndülüsPark AVM’de yarıştı

Tavla Severler EndülüsPark AVM’de yarıştı

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 13:04
2 min read
Tavla Severler EndülüsPark AVM’de yarıştı için yorumlar kapalı
0

EndülüsPark AVM, 8.Geleneksel Altın Zar Tavla Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

EndülüsPark AVM, Bademli Rotary Kulübü, Uludağ Lions Kulübü Derneği, Bursa Modern Tavla Spor Kulübü Derneği, Goldsit ve Bursa Ticaret Lisesi Güç, Eğitim ve Kültür Vakfı(BUTİVAK)işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuva, tavla ustalarının doyumsuz mücadelesine sahne oldu.

100’e yakın tavla severin şampiyonluk mücadelesi verdiği 8.Geleneksel Altın Zar Tavla Turnuvası’nda, eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşandı.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvanın sonunda şampiyon olan Gürsel Naimoğlu, ‘22 ekran LED TV’ kazandı.

Yarışmada ikinci olan Cihan Yetişkul’a, üçüncü olan Ali Osman Güzeldağ’a ve dördüncü olan Veysel Şimşek’e kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Bir kadın olarak gösterdiği başarı ve cesur duruşu nedeniyle En İyi Bayan Oyuncu unvanına sahip olan İlkay Mutluay’a ise ‘Saat’ hediye edildi.

Katılımcılar, Tavla Turnuvası etkinliğinin devam etmesini isterken, bu tür organizasyonların sosyal anlamda kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

Tavla tutkunlarını bir araya getiren etkinlikten elde gelir, Bursa Ticaret Lisesi Güç, Eğitim ve Kültür Vakfı(BUTİVAK) ve Özlüce’de yapımı devam eden Alzheimer Hasta Konukevi’ne bağışlanacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…