Home FOTO GALERİ “Bursa 8. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ve 3. Bursa Yenileşim Ödülü Töreni”

“Bursa 8. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ve 3. Bursa Yenileşim Ödülü Töreni”

- Guncellenme Tarihi: 21 Kasım 2017 13:32
4 min read
“Bursa 8. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ve 3. Bursa Yenileşim Ödülü Töreni” için yorumlar kapalı
0

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile Uludağ Üniversitesi iş birliğiyle bu yıl 8’incisi düzenlenecek Bursa Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ve sempozyum bünyesinde 3. kez sahiplerini bulacak olan Bursa Yenileşim Ödülü Töreni1 Aralık 2017 Cuma günü saat 14.00 – 17.15 arasında Podyum Park / Podyum Davette gerçekleştirilecektir. 

BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu tarafından Fütürizm ve İnovasyon: Geleceği Şekillendirmek teması ile organize edilen etkinliğin konuşmacısı Fütürist – Ekonomist Ufuk Tarhan olacak. Tarhan, “Hibrid Gelecekte T-İnsan Olmak” isimli sunumu ile değerli bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.BUSİAD’ın marka etkinliklerinden biri haline gelmiş olan sempozyumda ve ödül töreninde sizleri de aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Etkinlik programı ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

 

 

Günal BAYLAN

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Sempozyum hakkında:

Birincisi 2010 yılında “Bilgi Üret Yenilik Yap Ayakta Kal”, ikincisi 2011 yılında “Geleceğin Anahtarı: Yenileşim”, üçüncüsü 2012 yılında “Bir Süreç Olarak Yenileşim”, dördüncüsü 2013 yılında Yenileşim ve Girişim, beşincisi 2014 yılında “Sosyal İnovasyon”, altıncısı 2015 yılında 4. Sanayi Devrimi”, yedincisi 2016 yılında “İnovasyon ve Pazarlama” ana temalarıyla düzenlenen sempozyumun bu yılki ana teması Fütürizm ve İnovasyon: Geleceği Şekillendirmekolarak belirlenmiştir.

BUSİAD ve Uludağ Üniversitesi tarafından desteklenen sempozyumun amacı; Türk sanayi ve hizmet işletmelerinin küresel boyutta sürdürülebilir rekabet gücü elde etmeleri için ulusal düzeyde, işletme düzeyinde ve kişisel olarak yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları ve uygulamaları ele almak, tanıtmak, önemini vurgulamak, teşvik etmek, yaygınlaştırmak ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik olarak bölgesel yenilikçilik ve yaratıcılık hareketini desteklemektir.

“Bursa 8.Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu”, çarpıcı başarıların hayata geçirilebildiğini gösterecek örneklerin toplumda tanıtılmasının yanı sıra, sürdürülebilir başarının doğru işleyen bir sürecin tanımlanması ve işletilmesiyle garanti edilebileceğini ortaya koymayı hedefliyor.

“Bursa 8. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu ile 3. Bursa Yenileşim Ödülü Töreni” 

 

Tarih: 1 Aralık 2017, Cuma

Yer: Podyum Park / Podyum Davet

Saat: 14.00 – 17.15

PROGRAM:

14:00 – 14:30  Kayıt

14:30 – 14:45  Açılış konuşmaları

14:45 – 15:30  3. Bursa Yenileşim Ödülü Töreni

15:30 – 15:45  Kahve arası

15:45 – 17:00  Ufuk Tarhan / “Hibrid Gelecekte T-İnsan Olmak”

17:00 – 17:15  Soru – cevap ve kapanış

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…