Home FOTO GALERİ BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2017 01:23
4 min read
BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU için yorumlar kapalı
0

“DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’Yİ HEP BİRLİKTE İLMEK İLMEK İŞLİYORUZ”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ile toplantıda buluşarak çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ile biraraya geldi. Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının Türkiye’nin en önemli gönüllü kuruluşlarından biri olduğunu vurguladı. Bursa’da ve Türkiye çapında gittikçe büyüyen AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının partileri ve ülkelerinin geleceği adına önemli işlere imza attığını belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, kadın kollarının her dönemde AK Parti teşkilatlarının omurgasını oluşturduğunu söyledi.

Hakan Çavuşoğlu, şehrin her yanında, her kesimden kadınlarımızla biraraya gelerek, sorunlarını paylaşan, dertleri ile dertlenen, sevinçlerine ortak olan kadın kollarının, üstlendikleri bu misyonla, gece gündüz demeden ailelerinden feragat ederek sürdürdükleri çalışmaları ile partilerinin kuruluşundan bu yana Türkiye’nin önüne konulan büyük hedefler yolunda büyük destek verdiklerini belirtti. Çavuşoğlu, şunları söyledi:

“İlmek ilmek ördüğümüz, daha büyük, daha güçlü bir Türkiye hedefimiz yolunda kadınlarımızın desteği yadsınamaz. Fedakarlık, azim ve sabır isteyen bu kutsal yolda gereken güç kadınlarımızda var ve bu ülkenin geleceği için ne kadar çalıştıkları yıllardır aşikar. İnşallah hep birlikte ilk günkü azim ve heyecanımızla çalışmalarımızı sürdürecek ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakacağız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …