Home FOTO GALERİ Makedonya’da Osmangazi Farkı

Makedonya’da Osmangazi Farkı

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2017 14:30
3 min read
Makedonya’da Osmangazi Farkı için yorumlar kapalı
0

Osmangazili Yüzücü 3 Birincilikle Göz Kamaştırdı

Naz Duru Kahveci Milli Gurumuz Oldu

 

Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleştirilen ve toplam bin 570 yüzücünün katıldığı Uluslararası XIII. Nemo Cup Yüzme Yarışları’nda milli takım formasıyla mücadele eden Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı’nın başarılı sporcusu Naz Duru Kahvecioğlu, 3 farklı kategoride altın madalyanın sahibi oldu.

 

Üsküp Olimpik Yüzme Havuzu’nda 11-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Nemo Cup Yüzme Yarışları’na, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bölge Karmaları Yurtdışı Seçme Müsabakaları’nda başarılı olan 139 sporcu katıldı. Akademik Swimming Club Student Skopje, PK LA Kolubara Lazarevac, Plivacki Savez Nikola Nis gibi başarılı kulüplerden yüzücülerin de katıldığı yarışlarda bin 570 yüzücü kıyasıya mücadele etti. Milli forma ile yarışan Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Naz Duru Kahvecioğlu, 100, 200 ve 400 metre serbestte birinci olarak 3 altın madalya birden kazandı.

 

100 metre serbest bayanlar 12 yaş grubunda 1:01.46’lık derecesiyle, 200 metre serbest açık yaş yüzmede 02:12.42’lik derecesiyle, 400 metre serbest bayanlar açık yüzmede 04:33.29’luk derecesiyle birinci olarak, 3 altın madalyanın sahibi olan Naz Duru Kahveci, başarılarıyla göz kamaştırdı. Milli takımı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı Başantrenörü Gökhan Bora, “Sporcumuz Naz’ın son dönemde yakaladığı

başarılar bizler için oldukça önemli. Uluslararası bir müsabakada kürsüye üç madalya ile çıkmak, milli takımımızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek bizler için gurur kaynağı oldu. Sporcumu yürekten kutluyorum. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, ilçeye kazandırdığı havuzlarla yüzme sporuna ciddi katkı sağlayan Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…