Home FOTO GALERİ Türkiye’nin en modern cimnastik salonunun açılışını Kılıçdaroğlu yapacak

Türkiye’nin en modern cimnastik salonunun açılışını Kılıçdaroğlu yapacak

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 13:29
6 min read
Türkiye’nin en modern cimnastik salonunun açılışını Kılıçdaroğlu yapacak için yorumlar kapalı
0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve alanında Türkiye’nin ilkleri arasında yer alan cimnastik salonunu açmak için Bursa’ya geliyor. 11 Kasım Cumartesi günü açılacak olan Beşevler Cimnastik Salonu’nda 9 ayda yaklaşık 4 bin çocuk cimnastik eğitimi aldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılan ve Türkiye’nin en donanımlı salonları arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nun açılışını yapacak. Dünya çapında başarılı sporcuların yetişeceği salon, 11 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de düzenlenecek törenle Türk sporuna armağan edilecek. Geleceğin milli sporcularının yetişeceği Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nda, cimnastiğin yanı sıra çeşitli sporların yapılacağı salonlar da bulunuyor. Toplam 6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nda, uluslararası yarışma ve etkinliklere ev sahipliği yapacak nitelikte olan bin 100 metrekare ana salon, fitness salonu, iki adet aerobik salonu, judo, eskrim, güreş, karate salonları, oyuncu, hakem ve antrenör soyunma odalarının yanı sıra fuaye alanı ve toplantı odaları yer alıyor. 320 kişilik seyirci kapasitesine sahip olan salon ayrıca, 208 metrekare güneş paneli sayesinde kendi enerjisini üretecek.

Uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapabilecek nitelikte olan Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm yurttaşları 11 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleşecek açılışa davet etti.

“BU SALONDA BAŞARILI SPORCULAR YETİŞECEK”

Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nun, Türk sporuna önemli bir değer katacağını ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “Böyle nitelikli bir tesisin Nilüfer’de olması bizi son derece mutlu ediyor. Cimnastik salonumuzdan, sporun tüm branşlarında binlerce başarılı çocuğun yetişeceğini

düşünüyoruz. Çünkü, sporun anası cimnastik ve atletizmdir. Basketbol, voleybol, futbol, hentbol hangi spor dalında olursa olsun, başarılı sporcuların geçmişine baktığımızda, tüm sporcuların altyapılarında atletizm ve cimnastik olduğunu görüyoruz. Aileler, çocuklarının profesyonel bir sporcu olmalarını istiyorsa, mutlaka cimnastik ve atletizm yaptırmalı” dedi.

600 ÇOCUĞUN EĞİTİMİ SÜRÜYOR

Cimnastik salonunda eğitimlerin 2017 yılı Şubat ayından bu yana devam ettiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu süreçte 10 antrenör gözetiminde 4 bin çocuğun cimnastikle tanıştığını ifade etti. Başkan Bozbey şöyle devam etti: “Cimnastik salonumuzda şu anda yaklaşık 600 çocuğumuz eğitim alıyor. Salonların yetmediğini biliyoruz. Önümüzdeki yıllarda elbette ikinci, üçüncü salonlar da ardı ardına gelecektir. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Nilüfer Belediyespor bünyesinde farklı kategorilerde 15’i kız 10’u erkek olmak üzere toplam 25 lisanslı sporcumuz var. Lisanslı sporcumuz olan Ayşe Naz Topaloğlu da Yıldız Milli Takım kampına davet edildi. Son iki sezonda Türkiye üçüncüsü olan Nilüfer Belediyespor Takımımız, bu yıl da finallere Türkiye ikincisi olarak geldi. Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu, Türk sporuna armağan olsun” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…