Home FOTO GALERİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ…

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ…

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 15:04
6 min read
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ… için yorumlar kapalı
0

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ: ÖNEMLİ OLAN MAKAMLARDA NE KADAR FAYDALI İŞLER YAPILDIĞIDIR…

BURSA – AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, Osmangazi ilçesinde kız öğrenciler ile görüştükten sonra AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları’nın düzenlediği programda Demirtaşlı gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda konuşan Gözgeç gençlere, siyasi hayatında milletvekilliğine kadar gelen süreçte yaşadıkları hakkında paylaşımda bulundu.

Milletvekili Gözgeç, gençlere, bir erdemliler hareketi olarak yola çıkan AK Parti’nin, aynı zamanda milleti esasa alan bir hareket olduğunu söyledi.

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu, görevin büyüğü küçüğü olmadığını, herkesin görevinin gereklerini yerine getirmesi gerektiğini belirten Gözgeç, “Önemli olan mevki veya makam değil, ne kadar faydalı işler yapıldığıdır. Bugün mahalle başkanı, sandık başkanı, sandık kurulu, ilçe yöneticisi, ilçe başkanı, il başkanı ya da ne olursak olalım, hangi konumda olursak olalım, o bulunduğumuz konumdaki görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi ‘Ak sütün içinde, Ak kılı seçebilecek bir gençlik’. Dünya’da, ülkemizde bir takım oyunlar oynanıyor, tuzaklar kuruluyor, algı operasyonları yapılıyor. Siz bunlara kanmayın, siz o kadar dikkatli olun ki, orada gerçek nedir onu anlamaya çalışın.” dedi.

Gözgeç, “15 Temmuz, bir işgal girişimiydi”

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi hakkında da konuştu. Gözgeç, hain darbe girişiminin, bir işgal hareketi olduğunu ve Türk milletinin, birlikte durarak bu işgal hareketini bertaraf ettiğini hatırlattı. Gözgeç, “Eğer 15 Temmuz akşamı bir olmasaydık ve bu hain girişime dur demeseydik, bir işgal yaşanmıştı ve Suriye’de neler oluyorsa, ülkemizde daha büyüğü olmuş olacaktı. Bizim, ülkemizden başka gidecek bir yerimiz yok. 15 Temmuz’da istediklerini elde edemeyenlerin işgal çabaları hala devam ediyor, hepimiz şahit oluyoruz. Onların planları bitmedi ve bitmeyecek. Ama onlar gerçekleşmesi mümkün olmayan düşteler. Bizler birliğimizi ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe kimse Türkiye’nin bileğini bükemez, kutlu yürüyüşüne engel olamaz” diye konuştu.

Türkiye’nin, hedeflerine yarının yetişkinleri olan gençlerle erişeceğin ve gençliğin kararlılığının umut verici olduğunu söyleyen Gözgeç, “Siz değerli genç kardeşlerimize önemli vazifeler düşüyor. Sizler, geleceğimizsiniz. Bu ülke sizlerle hedeflerine ulaşacaktır. İnandığınız ve azim ile çalıştığınız zaman aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Bakın sizler şanslınız, önünüzde örnek alabileceğiniz çok önemli siyasetçiler var. Bunların başında da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geliyor. O’nun azmini, dik duruşunu örnek alın. İnanın kazançlı çıkan sizler olacaksınızdır” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…