Home FOTO GALERİ AYNI SOFRADA BULUŞTULAR BİR EKMEĞİ BÖLÜŞTÜLER

AYNI SOFRADA BULUŞTULAR BİR EKMEĞİ BÖLÜŞTÜLER

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2017 14:51
4 min read
AYNI SOFRADA BULUŞTULAR BİR EKMEĞİ BÖLÜŞTÜLER için yorumlar kapalı
0

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın beraberindeki daire amirleri ile birlikte taşra mahallelerde devam eden ve yapılacak çalışmalar ile ilgili muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

İlçenin en uzak taşra mahallelerinden biri olan Elmalı Mahallesi ve Gürmüzlü Mahallesi’ne giden İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ı burada muhtarlar İbrahim Turan ve Zeynel Çetin karşıladı.

Gerçekleştirilen inceleme ziyaretlerine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra Üsteğmen Tuncay Doğan, Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, İlçe Tarım Müdürü Levent Kurtaraner, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hamdi Aydın, Belediye Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nazan Ekici, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli ile görevli personeller katıldı.

İlk olarak Elmalı Mahallesi’nde Cuma namazını kılan heyet cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek onların dilek ve isteklerini dinledi. Her bir daire amiri kendi alanlarıyla ilgili istekleri tek tek not etti.

Elmalı Muhtarı İbrahim Turan’ın daveti üzerine ev ziyareti gerçekleştiren heyet burada aynı sofrada bir araya gelerek köy ekmeği, tereyağı ve köy peyniriyle öğle yemeklerini yediler.

Ardından Elmalı Mahallesinde devam eden ve yapılacak çalışmaları inceleyen heyet buradan ayrılarak Gürmüzlü Mahallesine geçti. Heyeti burada Gürmüzlü Muhtarı Zeynel Çetin karşıladı. Burada da vatandaşlarla aynı masa etrafında bir araya gelen protokol üyeleri vatandaşın dilek ve isteklerini bir bir not ettiler.

Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bugün Kaymakamımız Sayın Bülent Bayraktar ve daire amirlerimiz ile birlikte Gürmüzlü ve Elmalı mahallelerimizde hemşerilerimiz ile bir araya geldik.Her iki mahallemizde de yapılacak ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek notlarımızı aldık.Belirli periyotlar halinde tüm mahallelerimizde bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.Vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek ortak çalışmalar ile tüm mahallelerimize hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…