Home FOTO GALERİ Kızgın Suyla Haşlanan Köpek Sağlığına Kavuştu

Kızgın Suyla Haşlanan Köpek Sağlığına Kavuştu

- Guncellenme Tarihi: 3 Kasım 2017 13:46
2 min read
Kızgın Suyla Haşlanan Köpek Sağlığına Kavuştu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından üzerine kızgın su dökülmüş halde bulunan köpek, 3 aylık tedavinin ardından eski sağlığına kavuştu.

 

Geçtiğimiz aylarda Yalova Yolu üzerinde Pitbull cinsi bir köpeğin sırtından kızgın su dökülmesi neticesinde haşlandığı bilgisini alan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ekipleri, köpeği yakalayarak barınağa getirdi. Kızgın sudan dolayı sırt derisi komple yanan hatta sırt kasları dahi zarar gören 1 yaşındaki dişi köpek, yaklaşık 3 aylık tedavi sürecinin ardından eski sağlığına kavuştu. Yarası tamamen kapanan köpeğin yanan sırtında yeni kıllar da çıkmaya başladı. Talihsiz can dost, barınak ekiplerinin yakından ilgilenmesi sonucunda kilo da alarak eskisinden daha iyi hale geldi.

 

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun, “Köpek, barınağa getirildiğinde çok kötü durumdaydı. Tüm sırtı yanmış ve ağır yaralı haldeydi. Ekiplerimiz köpeği eski sağlığına kavuşturabilmek adına gerekli her şeyi yaptı. Yaklaşık 3 aydır tedavi uyguladığımız can dostumuz eski sağlığına kavuştu. Hatta kilo dahi aldı. Köpeği barınağımızda kontrol altında tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Rahvan Atları Fetih Coşkusunu Zirveye Taşıdı

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nı…