Home FOTO GALERİ Ali Yılmaz: İstifa veya görevden alma yok

Ali Yılmaz: İstifa veya görevden alma yok

- Guncellenme Tarihi: 3 Kasım 2017 16:25
2 min read
Ali Yılmaz: İstifa veya görevden alma yok için yorumlar kapalı
0

“Kongrede aday olmayacağım”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongresinde başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıkladı. Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz ilk gün çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız demiştik sözümüzü tuttuk” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Bursa il başkanlığında, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ve 3 yıldır da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Osmangazi İlçesi birçok yönüyle 57 ilden büyük bir ilçe. Bu denli önemli ve büyük bir ilçede görev yapmanın onurunu yaşadık. Zorlukları el birliğiyle aştık. Tüm dava arkadaşlarımızla gece gündüz demeden her an ve her koşulda halka hizmetin Hakka hizmet etme olduğu düşüncesinden biran olsun ayrılmadan çalıştık” diye konuştu.

Kongreye kadar başkanlık görevinin devam edeceğini, istifa durumunun söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Ali Yılmaz, “Davamız neyi gerektirdiyse onu yaptık. Kongremizde göreve gelecek yeni ekibin de yapacağından hiçbir şüphe duymuyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK parti teşkilatlarının bir neferi olarak bu kutlu yolculukta partimizin başarısı için canla başla çalışacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BTÜ’lü Öğrenciden Doku Mühendisliğinde Fark Yaratacak Proje

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) doktora öğrencisi Çiğdem İnci Aydemir, laboratuvar ortamın…