Home FOTO GALERİ MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR

MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2017 13:30
3 min read
MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Belediyemiz Yanınızda” projesi saha çalışmaların da tanıştığı küçük Mustafa’ya verdiği sözü yerine getirerek, doğum gününde yalnız bırakmadı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, Eşref Dinçer Mahallesinde ikamet eden, Mustafa İşler’i ve ailesini evinde ziyaret ederek, doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

14 yaşına giren Mustafa ile doğum günü pastasını birlikte kesen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “ Mustafa kardeşimiz ile saha çalışmalarımız esnasında tanışma fırsatı bulduk ve doğum gününde de mutluluğuna ortak olmak istedik. Mustafa, yüreğinin temizliği yüzüne yansımış, hayata bağlı, neşeli ve zeki bir kardeşimiz. Kendisine doğum günü kutlaması için söz vermiştik. Halihazırda Halk ve İlişkiler Müdürlüğümüz de “Engelsiz Doğum Günü” çalışmaları gerçekleştiriyor. Hem verdiğimiz sözü tutmuş olduk, hemde engelsiz doğum günü kutlaması gerçekleştirdik. Mustafa ile şefkatle ilgilenen de bir ailesi var. Bizde belediye olarak her zaman ailemizin yanındayız, sürekli iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

Sürpriz ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Mustafa’ya ve kardeşlerine çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…