Home FOTO GALERİ Sevgi ve Kardeşlik Korosu’ndan en anlamlı konser

Sevgi ve Kardeşlik Korosu’ndan en anlamlı konser

- Guncellenme Tarihi: 1 Kasım 2017 13:26
2 min read
Sevgi ve Kardeşlik Korosu’ndan en anlamlı konser için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Kent Konseyi Sevgi ve Kardeşlik Korosu “Rumeli Türküleriyle Cumhuriyet Konseri” düzenledi. Salonun hınca hınç dolu olduğu konseri dinlemeye gelenler Rumeli ezgileri ile doyasıya eğlendi.

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sürüyor.  Nilüfer Kent Konseyi Sevgi ve Kardeşlik Korosu da Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği “Rumeli Türküleriyle Cumhuriyet Konseri” ile unutulmaz bir geceye imza attı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu’nun da izlediği konsere çok sayıda sanatsever de katıldı. Şef Sait Ektaş’ın yönettiği koro ‘Ak Güvercin Olaydım’, ‘Kırmızı Gülün Alı Var’, ‘Penceresi Yola Karşı’, ‘İzmir Marşı’ ve ‘Yüksek Yüksek Tepelere’ gibi türkülerle salonu dolduran türkü severlere keyifli bir akşam yaşattı.

Gecenin sonunda konseri dinlemeye gelenler,  koro ile birlikte “Yüksek Yüksek Tepelere” türküsünü söyledi. Güzel bir gece geçiren dinleyiciler, koroyu ayakta alkışladı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş da, Nilüfer Kent Konseyi Sevgi ve Kardeşlik Korosu’na konser sonunda çiçek vererek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …