Home FOTO GALERİ MÜSİAD BURSA ENERJİ VE ÇEVRE SEKTÖR KURULUNDAN UEDAŞ’A ZİYARET…

MÜSİAD BURSA ENERJİ VE ÇEVRE SEKTÖR KURULUNDAN UEDAŞ’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2017 12:57
2 min read
MÜSİAD BURSA ENERJİ VE ÇEVRE SEKTÖR KURULUNDAN UEDAŞ’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Kurulu, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü’yü makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi bünyesinde yer alan sektör kurulları sektörlerine fayda sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Enerji ve Çevre Sektör Kurulu da kurumsal ziyaretler kapsamında sektör paydaşlarına ziyaretler gerçekleştirerek, fikir alışverişleriyle mevcut sorunlara çözüm önerileri getiriyor ve ileriye dönük yapılabilecek projeleri görüşüyor.

Ziyarete MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Nurettin Bezir ve MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Dilmenler katıldı. UEDAŞ’ın faaliyetleri hakkında Genel Müdür İbrahim Gümüşlü’den bilgi alan Bezir ve Dilmenler, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Enerji ve Çevre Sektör Kurulu’nun faaliyetleri hakkında Gümüşlü’yü bilgilendiren Nurettin Bezir ise, MÜSİAD olarak her zaman işbirliğine açık olduklarını ve ortak projelere imza atabileceklerini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…