Home FOTO GALERİ FARKINDA MISINIZ?

FARKINDA MISINIZ?

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2017 14:11
2 min read
FARKINDA MISINIZ? için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Küresel Girişimci Engelliler Derneğinin ‘Farkı Ben Tasarlarım’ sloganıyla yola çıktığı projenin tanıtımının yapıldığı kahvaltı programında, Bursa’da yaşayan engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

‘Böylesine güzel bakan, mücadele azmini gözlerinden hissettiğiniz insanlarla haftaya ve güne başlamak benim için büyük şans.’ Diyerek sözlerine başlayan Vali Küçük: “ Ben sözlerimin başında Küresel Girişimci Engelliler Derneğimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü vermiş oldukları bu mücadele icraat gerektiriyor. Yapmış olunan çalışmaların çok güzel bir şekilde topluma aktarılması gerekiyor ki farkındalık oluşsun. Derneğimiz öncülüğünde ki proje ile 8 ay sürecek bir grafik ve web tasarım kursu neticesinde bu arkadaşlarımız yeni bir başlangıca adım atacaklar. Bizlerde inşallah bu kurs bitimi arkadaşlarımızın işlerine yerleşmelerine yardımcı olacağız.” dedi.

20 engelli bireyin, 8 aylık kurs sürecinde ‘Grafik Desen Çizme’ ve ‘ Web Tasarımı’ konusunda yaklaşık 400 saat ders alması planlanan projeye talep oldukça fazla…

Programa katılanlarla günün anısına toplu fotoğraf çektiren Vali Küçük, engelli bireylerle birebir ilgilenerek, sorun ve taleplerini not aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…