Home EĞİTİM AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

- Guncellenme Tarihi: 25 Ekim 2017 13:30
2 min read
AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu yöneticileri  Harmancık İlçesi’nde öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Başkan Kapıcıoğlu ve yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok ile birlikte Harmancık’ta bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilere test kitapları ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Başkan Kapıcıoğlu daha sonra Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve ilçe kadın kolları teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretleri hakkında konuşan Başkan Kapıcıoğlu, AK Parti iktidarları dönemlerinde eğitime ve gençliğe verilen değere vurgu yaptı. Kapıcıoğlu, geleceğin teminatı geçlere yapılan yatırımın ülkenin istikbali için en doğru hamle olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Bizler de AK Partili kadınlar olarak üzerimize düşeni yapmaya çabalıyoruz. Ülkemizin, Bursamızın her noktasındaki gençlerimizin eşit şartlarda eğitim hayatlarını sürdürebilmelerine bir nebze olsun destek vermek için bu tür çalışmalarımızı düzenli aralıklarla sürdürüyoruz. Bugün de Harmancık İlçemizde öğrencilerimizin sevincine ortak olduk. Bu güzel manzaranın oluşmasında bize destek veren herkese teşekkür ediyorum”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …