Home FOTO GALERİ Bursa İl Emniyet Müdürü Ak’tan Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa İl Emniyet Müdürü Ak’tan Başkan Bozbey’e ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 23 Ekim 2017 15:24
3 min read
Bursa İl Emniyet Müdürü Ak’tan Başkan Bozbey’e ziyaret için yorumlar kapalı
0

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e iade-i ziyarette bulundu.

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osman Ak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Adil Kayaoğlu, Bukle Erman, Nazlı Yazgan ve Ahmet Çakıcı da hazır bulundu.

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Emniyet Müdürlüğü binasının Nilüfer’de bulunduğunu söyleyerek, Nilüfer Belediyesi’nin emniyet teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ak, “Belediyelerimizle, hep birlikte halkın güven ve huzurunu sağlamak için çalışacağız. Biz güvenlik ve huzuru sağlayacağız, sizler de diğer konularda çalışarak, omuz omuza hep birlikte halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Bozbey de 1999 yılından beri emniyet teşkilatıyla birlikte çok önemli ortaklıklar yaptıklarını söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Kentin huzur ve güvenliği önemli. Onun için sizlerin nezdinde tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum, sizlere de görevinizde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sizlerle birlikte daha da güvenli bir kent olacağız” diye konuştu.

Başkan Bozbey, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a Halk Evi’nde bulunan Nilüfer ‘Barış Meclisi’, Basın Toplantı Odası, Nilüfer Belediyesi ile Japonya’nın Tokai Belediyesi ile kardeş kent olmasının 10’uncu yılı dolayısıyla açılan sergiyi ve Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…