Home FOTO GALERİ NOSAB MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİ BİNADA TOPLANDI…

NOSAB MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİ BİNADA TOPLANDI…

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2017 13:36
4 min read
NOSAB MÜTEŞEBBİS HEYETİ YENİ BİNADA TOPLANDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti, inşasında sona gelinen yeni hizmet binasında toplandı.

Yapımında sona gelinen yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan NİLSİAD Yönetim Kurulu ve NOSAB Müteşebbis Heyeti, Bölge Müdürü Mehmet Koçer’den bilgi aldı.

İncelemenin ardından NOSAB yeni Hizmet Binası’ndaki ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı’na geçildi. Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras’ın başkanlık ettiği toplantıda, NOSAB Müteşebbis Heyet ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Toplantının açılışında konuşan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal, “Bu binamızın sanayicilerimize, ülkemizin geleceğine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah gelecekte burada çalışan insanlarımız her yönüyle topluma öncü olur, ışık olur, yaptıklarıyla yurt çapında ses getirir” dedi.

Ünal, “Mutluyuz, gururluyuz”

Yeni binanın inşasında emeği bulunanlara teşekkür eden Ünal, “Bu bakımdan ben, bugüne kadar bu davaya hizmet eden, uzun yıllardır yönetimde bulunan özellikle önceki dönem başkanları Yalçın Aras ve Levent Bezmez’e sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Şerefimiz, haysiyetimiz olan bizleri manen zenginleştiren böyle bir binaya kavuştuğumuz için mutlu ve gururluyuz. Sizler yönetimi desteklediniz, konu gündeme geldiği zaman ufak hesaplar peşinde koşmadınız. Bizler, hepimiz, bir bütünün parçalarıyız. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Aras, “Bir başarı varsa hepimizindir”

NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras da, “Mehmet ağabey çok güzel konuştu. Söylediklerinin hepsine yürekten katılıyorum. Süreç nereden nereye geldi. Burada, bu oda içerisinde bulunan ve bulunmayan bir sürü insanın katkıları oldu. Bir başarı varsa, o başarı hep birlikte sağlandı. Bu binada emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. Gerçekten pırıl pırıl bir bina oldu. Kreş de bittikten çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…