Home FOTO GALERİ İZNİK BALGÖÇ AİLESİ TANIŞMA YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

İZNİK BALGÖÇ AİLESİ TANIŞMA YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2017 13:27
2 min read
İZNİK BALGÖÇ AİLESİ TANIŞMA YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ için yorumlar kapalı
0

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi aileleri ile birlikte İznik Belediyesi Eko Turizm Tesislerinde tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Genel kuruldan sonra ilk toplantı da ailelerin birbirleri ile tanışması gündeme gelerek karara bağlanmıştı.Tüm yönetiminin katıldığı yemekte aileler birbirleri ile tanışarak gelecek dönemde ne gibi faaliyetlerde buluna biliriz düşüncesini ele alındı.

Eko Turizm tesislerinde yemeklerin yenilmesinde sonra dördüncü kez başkan seçilen başkan Serkan Acar konuşmasında ” Tüm yönetim üyelerime ve ailelerine bu nazik davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler Balgöç Camiası olarak bir aileyiz dedik ve tüm aile fertlerini birbirleri ile tanışması için bu organizasyonu gerçekleştirdi. Bu güne kadar yapmamız büyük bir eksiklikti ve eksikliği gidermenin sevinci içerisindeyiz. Bu toplantıda tüm aileler birbirleri ile tanışıp, hemfikir olduklarında yeni etkinlikler yapmaya her daim hazırız. Balgöç kadın kollarının her daim fikir ve görüşlerine açığız. Birlikte yapacağınız tüm etkinliklere desteğimiz tamdır. Herkese afiyet olsun. katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Başkan Acar’ın konuşmasından sonra yönetimde bulunanlar düşünce ve fikirlerini beyan ettiler. Ardından Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ustael ve Metin Dursun’un söylediği türküler eşliğinde tanışma gecesi sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…