Home FOTO GALERİ Dündar Küçük Gürkan’a Ses Oldu

Dündar Küçük Gürkan’a Ses Oldu

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2017 13:45
3 min read
Dündar Küçük Gürkan’a Ses Oldu için yorumlar kapalı
0

İşitme Cihazı Hediye Ettiği Gürkan’dan Dündar’a Ziyaret

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın hediye ettiği işitme cihazları sayesinde duymaya başlayan 2 yaşındaki Gürkan ve ailesi, Başkan Dündar’ı ziyaret etti.

 

Geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile ilçede ihtiyaç sahibi ailelere umut olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2 yaşındaki doğuştan duyma engelli Gürkan’a ses oldu. Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi ‘Belediyem Benimle’ ekiplerinin yapmış olduğu mahalle ziyaretleri sırasında ulaştığı 2 yaşındaki Gürkan’ın durumundan haberdar olan Başkan Dündar, geçtiğimiz aylarda küçük çocuğu ve ailesini Emek Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek küçük Gürkan’a iki kulağı için de işitme cihazı hediye etti.

 

Başkan Dündar’ın hediye ettiği işitme cihazları sayesinde küçük Gürkan, yüzde 80 oranında duymaya başladı. Sesleri duyan ve yavaş yavaş konuşmaya başlayan küçük Gürkan ve ailesi, Başkan Dündar’ı ziyaret etti. İşitme cihazı sayesinde artık Gürkan’ın duyduğunu ve ilk kez ağzından anne ile baba kelimelerinin çıktığını ifade eden baba Salih Armut, kendilerine bu mutluluğu yaşattığı için Başkan Dündar’a teşekkürlerini sundu.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediyem Benimle ekibimizin ulaştığı Gürkan’ın rahatsızlığından haberdar olunca kendisine yardımcı olmak istedik. Her iki kulağında da işitme kaybı olduğu için Gürkan’a işitme cihazı hediye ettik. İnşallah kulaklıklarla birlikte daha güzel bir yaşam sürer” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…