Home GÜNCEL Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy haciz iddialarına cevap verdi !

Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy haciz iddialarına cevap verdi !

- Guncellenme Tarihi: 20 Ekim 2017 18:14
3 min read
Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy haciz iddialarına cevap verdi ! için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerden BURFAŞ’ın beş ayrı bankadaki hesabına haciz geldiği iddialarına Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy’dan cevap geldi. Yapılan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirten Gümüşsoy, “Burfaş’ın parasal bir sıkıntısı söz konusu değildir. Bu mesele tedarikçi ve Burfaş arasında hesap mutabakatı sağlanamaması nedeni ile tedarikçi firmanın ticari ahlakın dışına çıkmasından ibarettir.” dedi.

Yapılan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Gümüşsoy, ellerinde tedarikçinin beyanı ve avukatlarının tekzip yazısı olduğunu belirterek, “Bu iki belgeyi Özlem hanıma da gönderdik ancak Lodos haberde yayınlanmasına rağmen Facebook sayfasında hala düzeltilmedi. Bu mesele tedarikçi ve Burfaş arasında hesap mutabakatı sağlanamaması nedeni ile tedarikçi firmanın ticari ahlakın dışına çıkmasından ibarettir. Bu durumun oluşmasının sebebi tedarikçimizin vekili olan avukatıdır. Biz bununla alakalı önümüzdeki günlerde de dava süreci başlatacağız. Bu avukat bizden bugün 19 bin TL istedi. Derdi tamamen paradır. Avukatın hangi maksat ile bu usulsüzlükleri yaptığını şu an araştırıyoruz.

“Burfaş’ın hiçbir parasal sıkıntısı yoktur”

Avukatın kim olduğunu ve kimlere hizmet ettiğini bildiklerini belirten Gümüşsoy, “Burfaş’ın hiçbir borcu yoktur. Tedarikçi kendi özel sıkıntılarından dolayı icralık olmuş ve bizden bir an önce para talep ediyor. Detayları vermek istemiyorum fakat burada tamamen kasıtlı bir manevra vardır. Hukuki işlemler önümüzdeki hafta başlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…