Home FOTO GALERİ KURŞUNLU BALIKÇI BARINAĞI’NDA BÜYÜK TEMİZLİK BAŞLADI

KURŞUNLU BALIKÇI BARINAĞI’NDA BÜYÜK TEMİZLİK BAŞLADI

- Guncellenme Tarihi: 19 Ekim 2017 13:47
3 min read
KURŞUNLU BALIKÇI BARINAĞI’NDA BÜYÜK TEMİZLİK BAŞLADI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, Kurşunlu balıkçı barınağı ile marina civarında temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarının startını verdi. Barınak çevresinde yürüyüş yolunu kesintiye uğratan araçlar, dubalar ve kullanılmayan atık malzemeler kaldırılarak çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmaların sürekli hale getirileceği, çevre ve görüntü kirliliğini önleyecek tedbirlerin de en sıkı şekilde alınacağı belirtildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatıyla, barınak ve marina bölgesinin duvarlarının tamamının yeşil beyaz renklere boyanacağı bildirildi. Ayrıca barınak girişinde bulunan ve yıpranmaya yüz tutmuş Türk bayrağı yenisi ile değiştirildi.

Temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, barınak ve marina çevresinde deniz içinde biriken moloz, araba lastikleri, kullanılmayan balıkçı ağları, inşaat ve beton atıklarından temizleneceğinin ve bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Başkan Yılmaz; “İlçemizin kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Hedeflerimiz çerçevesinde proje ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları Gemlik Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz oldu. Bu çalışmalar sonucunda da Kurşunlu balıkçı barınağımız daha estetik ve modern bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarımız sürekli hale gelecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …