Home FOTO GALERİ Başkan Bozbey çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu

Başkan Bozbey çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu

- Guncellenme Tarihi: 17 Ekim 2017 15:44
2 min read
Başkan Bozbey çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Mustafa Bozbey, hem personelden beklentilerini dile getirdi hem de halka daha iyi hizmet verebilmek için önerilerini dinledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışanlarla öğle yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye personelinin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve halka daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleşen buluşmalarda, çalışmalarla ilgili de değerlendirmeler yapılıyor. Başkan Bozbey, bu kez Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu. Yemeğe, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal da katıldı.

Yemekte personelle sohbet eden Bozbey, önerilerini dinledi ve iyi hizmet için yapılması gerekenlere ilişkin değerlendirmeler yaptı. Bozbey, kurum aidiyetine vurgu yaparak, “Kurumlarda kişiler gelip geçicidir. Kimsenin ismi akılda kalmaz ama kurumun adı daima yaşar. Bu nedenle her yaptığımız işi kurum adına yapmalıyız. Kurumu hep ileriye doğru götürerek vatandaşlarımızın güzel bir kentte yaşamalarını sağlamalıyız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…