Home FOTO GALERİ Osmangazili Motorculardan 3 Madalya

Osmangazili Motorculardan 3 Madalya

- Guncellenme Tarihi: 16 Ekim 2017 14:23
2 min read
Osmangazili Motorculardan 3 Madalya için yorumlar kapalı
0

Pistlerde Osmangazi Rüzgarı

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Romanya Pist Şampiyonası’nda mücadele eden Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı, şampiyonada 3 madalya kazandı.

Romanya Pist Şampiyonası’nda mücadele eden Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı, pistte fırtına gibi esti. 2 ayaktan oluşan şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan ve Sırbistan gibi ülkelerden toplam 70 sporcu katıldı. Kötü hava şartlarına rağmen Türkiye adına yarışan Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı’ndan Fatih Şahin 1000 cc yarışında birinci olurken, aynı yarışta Öner Önal üçüncü oldu. 600 cc grubunda mücadele eden Kerem Uçar da yarışı birinci sırada tamamladı.

Kötü hava şartlarına rağmen üstün bir performans sergilediklerini belirten Osmangazi Belediyesi Motorsporları Kulübü Başantrenörü Fatih Şenhisar “Oldukça zorlu geçen bu yarışlarda hedefimiz, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmekti. Elde ettiğimiz derecelerle bunu başardığımıza inanıyorum. 28-29 Ekim tarihleri arasında Yunanistan’ın Serres Pisti’nde düzenlenecek olan Doğu Avrupa Şampiyonası’nın son ayağında Türkiye’ye başarıyla dönmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …