Home FOTO GALERİ İZNİK BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

İZNİK BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

- Guncellenme Tarihi: 13 Ekim 2017 13:17
3 min read
İZNİK BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi’nin Kardeş Şehri olan Sırbistan Sancak Bölgesi Tutin Şehri Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç’in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi İznik Belediyesi’nde üzüntüyle karşılandı.

Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Sancak Bölgesi Novi Pazar yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Makam aracının kontrolünü kaybetmesi sonucu kayarak yoldan çıktığı ve bir ağaca vurduğu ifade edildi. Kazanın ardından derhal Novi Pazar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 58 yaşındaki Kuçeviç buradaki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Başkan Sargın “Kardeş Tutin Halkına Baş Sağlığı Diliyorum”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada “Tam 1 ay önce Sırbistan Sancak Bölgesi Tutin Şehrinde değerli milletvekillerimiz, belediye meclis üyelerimiz, personelimiz ve mehter takımımızın katılımıyla Tutin Belediyesi ile birlikte bir sünnet şöleni gerçekleştirmiştik. Değerli Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç ziyaretimizde bizleri ev sahibi olarak ağırlamış ve bir an olsun yalnız bırakmamıştı. Çok değerli dostum ve kardeş şehrimiz olan Tutin’in Belediye Başkanı Şemsudin Kucevic’in geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle aldık. Kendisine Allah’tan rahmet, kardeş şehrimiz Tutin halkına baş sağlığı diliyorum” dedi.

SDA Sandzaka’nın kurucularından olan ve genel başkan yardımcılığı görevini 1996 yılından bu yana sürdüren Boşnak siyasetçi, 6 dönemdir Tutin’in belediye başkanıydı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…