Home FOTO GALERİ Bursa OSB’den eğitime katkı…

Bursa OSB’den eğitime katkı…

- Guncellenme Tarihi: 12 Ekim 2017 13:46
3 min read
Bursa OSB’den eğitime katkı… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Türkiye’nin ilk organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan Bursa Organize Sanayi Bölgesi, ülke ekonomisine sağladığı katma değerin yanı sıra eğitime verdiği destekle de örnek olmayı sürdürüyor.

Bursa OSB, Türkiye’nin ilk organize sanayi bölgesi olmasının verdiği sorumlulukla bir yandan ülke ekonomisine katkı sağlarken, diğer yandan da geleceğin teminatı gençlerin eğitim olanaklarının iyileştirilmesine destek veriyor.

Bu bağlamda Bursa Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü tarafından, bölge sınırları içerisinde yer alan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin altyapısının yenilenmesi ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağladı.

“Eğitimcilerden Durmaz’a teşekkür plaketi”

Nilüfer İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Seyfettin Mayık ve Aziz Kayahan ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Pınarlı ve Müdür Yardımcısı Coşkun Sabuncu, eğitime sağladığı katkıdan ötürü Bursa OSB Başkanı Hüseyin Durmaz’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminin ardından konuşan eğitimciler, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne verdiği desteklerden ötürü Bursa OSB’ye ve Hüseyin Durmaz’a teşekkürlerini iletti.

Teşekkür plaketini alan Durmaz ise, “Mesleki eğitimde köklü bir geçmişe sahip okulumuzun ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabildiysek, ne mutlu bize. Bölge sınırlarımız içerisinde böyle bir eğitim kurumunun yer almasının ne denli önemli olduğunu birçok konuşmamda dile getiriyorum. Bizler için bu denli önemli olan bir kuruma destek olmak çok güzel ve anlamlı. İlerleyen zamanlarda da desteklerimiz süregelecektir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …