Home FOTO GALERİ BKGP’NİN EKİM AYI TOPLANTISI SAĞLIK-SEN BURSA ŞUBESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI…

BKGP’NİN EKİM AYI TOPLANTISI SAĞLIK-SEN BURSA ŞUBESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 11 Ekim 2017 14:02
3 min read
BKGP’NİN EKİM AYI TOPLANTISI SAĞLIK-SEN BURSA ŞUBESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun Ekim ayı olağan toplantısı Sağlık-Sen Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde Gold Majesty Hotel’de yapıldı.

Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun 268’nci toplantısı Sağlık-Sen’in ev sahipliğinde Gold Majesty Hotel’de gerçekleştirildi.

BGKP’nin Ekim ayı toplantısına, Platform İcra Heyeti Başkan Vekili Kadir Oruç başkanlık etti.

Platforma üye STK’ların temsilcilerinin geniş katılım sağladığı toplantının açılışında konuşan ev sahibi Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, “Ülke gündemini ilgilendiren her konuda bir sendika olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun uzun yıllardır içerisinde yer alıyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Peker, “Dünyanın neresinde olsa koşarız”

Yünkül’ün konuşmasının ardından Uludağ Üniversitesi’nden İslam Felsefesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hidayet Peker de, “Kültür ve Medeniyetimizin Genel Özellikleri” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Bu coğrafya insanının yardımsever olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Hidayet Peker, “Bu coğrafyasının insanı bir şey yapmadan duramaz, duramayız. Yeter ki bu bilinç hali diri olsun. Ne zaman pasifleşiriz? Bu bilinç hali ölürse, pasifleşiriz. Dünyanın en çok yardım eden ülkesiyiz. Açık ara birinciyiz, sizler daha iyi biliyorsunuz. Bu coğrafyanın insanı bu kültürel bilinci, bu şuuru, diri tuttuğu an her türlü yardımı yapar; dünyanın neresinde olursa koşarız. Atalarımız bunu defalarca ispatlamışlardır” diye konuştu.

Peker’in sunumunun ardından program soru-cevap kısmı ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …