Home FOTO GALERİ MEDICABIL, YALIN HASTANE UYGULAMALARINI EĞİTİMLERLE YAYGINLAŞTIRIYOR…

MEDICABIL, YALIN HASTANE UYGULAMALARINI EĞİTİMLERLE YAYGINLAŞTIRIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:20
6 min read
MEDICABIL, YALIN HASTANE UYGULAMALARINI EĞİTİMLERLE YAYGINLAŞTIRIYOR… için yorumlar kapalı
0

YALIN HASTANE EĞİTİMİ SONA ERDİ…

ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ, YALIN HASTANEYİ ANLATTI…

 

BURSA- Özel Medicabil Hastanesi, ‘Yalın Sağlık Uygulamaları’ kapsamında ilk kez düzenlediği Yalın Sağlık Eğitimi sonrasında katılımcılara belgelerini verdi.

 

Özel Medicabil Hastanesi’nin, sağlık hizmetlerinin niteliğini her geçen gün arttırmayı hedefleyen ve her sağlık kurumunun yolunun bir gün geçeceği yalın yaklaşım inancıyla gerçekleştirdiği ‘Yalın Sağlık Uygulamaları’ kapsamında düzenlediği eğitim sona erdi.

 

Yalın Sağlık Enstitüsü tarafından 3 gün boyunca teorik ve pratik olmak üzere gerçekleşen yoğun eğitim programına; Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Arge Birim Sorumlusu Serpil Sarı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nihal Aloğlu, Yakın Doğu Üniversitesi Doktora Öğrencisi Seval Yetgin ve Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Fatih Durur katıldı.

 

Katılımcılar, eğitimin sonunda; Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Medicabil Yalın Sağlık, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü Başkanı Duygu Soydan, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Yeliz Karakaya ve Yalın Sağlık Enstitüsü Araştırmacısı Buse Fidan’ın katıldığı törenle sertifikalarını aldılar.

 

“SAĞLIKTA YALIN OLMAK BİR GÖNÜL İŞİDİR, AMA BİR İHTİYAÇTIR”

Eğitimin sonunda  Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, katılımcılara ve eğitimi düzenleyen Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü’ne teşekkür etti.

 

Prof. Dr. Bilgen, şunları söyledi: “Sağlıkta yalın olmak bir gönül işidir. Sağlıktaki yalın yaklaşımın ülkemizdeki bütün hastanelerimize yayılmasını ve oralarda da uygulanmasını temenni ediyoruz. Yalın sağlık uygulamasının ülkemizde etkin bir şekilde uygulanmasıyla israfın önlenmesinde, ekonomiye katkı sağlanmasında büyük etkisi olacaktır. İnsanlarımıza sağlık hizmetini hakkaniyet içerisinde uygulayan kuruluşlar olmak arzusuyla bu uygulamalara devam etmek istiyor, küçük küçük damlalarla göl oluşturmaya çabalıyoruz. Bu nedenle de sağlıkta yalın olmak bir ihtiyaçtır.”

 

“BU EĞİTİMLER YILDA İKİ KEZ OLACAK”

Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü Başkanı Duygu Soydan ise bu eğitim programı sayesinde her iki tarafında güzel şeyler öğrendiğini ifade etti. Soydan, “İlk kez yapılan bu etkinliği bundan sonra yılda iki kez yapmayı planlıyoruz. Birincisini sona erdirdiğimiz bu etkinliğin ikincisini Haziran 2018’de geliştirerek gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

“KATILIMCILARDAN MEDICABIL’E TEŞEKKÜR”

Katılımcılar da böyle bir eğitimde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Özel Medicabil Hastanesi’nin yalın hastane uygulaması konusunda çok ileride olduğuna şahit olduklarının altını çizen katılımcılar, yalın hastane anlayışını çalıştıkları yerlerde uygulamaya çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Konuşmalar sonrasında Medicabil Yalın Sağlık, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar da katılımcılara ‘Akredite, Yalın, Dijital Anestezi’ isimli kitabını hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…