Home FOTO GALERİ KANO DA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KANO DA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

- Guncellenme Tarihi: 9 Ekim 2017 13:08
4 min read
KANO DA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU için yorumlar kapalı
0

İznik Gölü’nde gerçekleştirilen Kano Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buldu.

17 kulüp ve 104 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyona da 1.Şişecam Çayırova Spor Kulübü, 2.Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü, 3. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen kupa törenine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kano Federasyonu Başkanı Kano Alper Cavit Kabakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Coşkun, federasyon temsilcileri, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Türkiye’nin beşinci, Marmara Bölgesi’nin en büyük gölüne sahip olan İznik bir çok sportif aktiviteye ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda salon sporları, doğa sporları ve su sporlarının merkezi haline gelen İznik son olarak Türkiye Kano Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. İznik Belediyesi ev sahipliğinde, Kano Federasyonu’nun organizasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen yarışlara 13 ilden 17 kulüp ve 104 sporcu katıldı. Yarışları ise gün boyunca karadan ve göl içerisinden 12 Kano Federasyonu Hakemleri takip etti.

Marmara Bölgesi’nin en büyük gölüne sahip İznik’te gerçekleştirilen Kano Türkiye Şampiyonası’nda 1.Şişecam Çayırova Spor Kulübü, 2.Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü, 3. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Dereceye giren spor kulüpleri kupalarını İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kano Federasyonu Başkanı Kano Alper Cavit Kabakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın elinden aldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Spor Kulüpleri ve Kano Federasyonu Yöneticilerine günün anısına Osmanlı armalı plaket ve zeytin, zeytinyağı paketleri hediye ederken, Kano Federasyonu Başkanı Kano Alper Cavit Kabakçı’da etkinliğe destek veren kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…