Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA’DAN İL BAŞKANI SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

TÜMSİAD BURSA’DAN İL BAŞKANI SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 5 Ekim 2017 14:17
3 min read
TÜMSİAD BURSA’DAN İL BAŞKANI SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ayhan Salman’a yeni görevinden ötürü başarı dileklerini ileten TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, şahsınıza ve ekibinize görevlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. İş dünyası temsilcilerimizin, şehrimizin, ülkemizin, milletimizin ve ümmetimizin faydasına olacak her projeye birlikte imza atmaya hazırız” dedi.

Salman’a, Bursa şubesinin faaliyetleri ve üye yapısı hakkında bilgiler veren Osman Arslan, “Üyelerimizin çoğunluğu KOBİ’dir. KOBİ’ler ülke ekonomisinin belkemiğidir, ticaretin olmazsa olmazlarıdır. Son birkaç yılda KOBİ’lere yönelik verilen destekler çok önemli. Bizler görevimizin bilincindeyiz. Bu görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İyiyi teşvik etmeliyiz. İyi sanayiciyi, iyi eğitimciyi… Hep iyiyi örnek göstermeliyiz” dedi.

Arslan, “Cumhurbaşkanımızın sırtındaki yükü azaltmalıyız”

Memleketimizin hayrına bir şeyler yapma derdindeyiz. Görüyoruz ki ülkemize karşı oynanan bir oyun var. Şuan yedi düvel ülkemize karşı saldırı halinde. Biz devletimizin bekası için birlikteliğimizi muhafaza etmeliyiz Hepimizin görevleri var. Bu görevlerimiz sınırı içerisinde daha çok bir olmalı, beraber olmalıyız. Şuan görüyoruz ki Cumhurbaşkanımızın sırtında çok büyük bir yük var. Bizler bu yükü hafifletebilmek için çaba sarf ediyor ve etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

İşadamları için motivasyonun önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise, TÜMSİAD Bursa Şubesi heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sorunuyla çözümünü birlikte sunan STK’ların önemli olduğunu belirten Salman, “Ülke olarak daha fazla çalışmalı, üretmeli, katma değer sağlamalıyız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…