Home FOTO GALERİ BEKSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

BEKSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:04
3 min read
BEKSİAD’DAN SALMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Konuşmasına Salman’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başlayan Atalay, BEKSİAD’ın çalışmalarından da bahsetti.

BEKSİAD olarak, sektör adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Atalay, “BTSO ile birlikte iki ayrı UR-GE projesi yürütüyoruz. Bu çalışmalarla hem sektörümüze katkı sağlıyor hem de Vişne Ticaret Bölgesi’nin dolayısıyla da Bursa’nın adını tüm dünyaya duyuruyoruz” dedi.

“SEKTÖRÜMÜZ KABUĞUNU KIRDI”

3 yıldır düzenli olarak Junioshow fuarını düzenlediklerini de ifade eden Atalay şöyle konuştu, “Bebe çocuk konfeksiyon sektöründe ülke üretiminin yüzde 80’ini tek başına karşılayan Bursalı firmalarımıza ayrı bir pencere daha açtık. 3 yıldır aralıksız düzenlediğimiz ve bu yıldan itibaren yılda iki kez düzenlemeye karar verdiğimiz Junioshow fuarında sadece yerli üretici değil; Doğu Avrupa, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Körfez ülkelerinden gelen alım heyetlerinin yoğunluğu da dikkat çekti. Gerek UR-GE projeleri gerekse de fuarcılık çalışmalarıyla sektörümüz, kabuğunu kırarak dünya pazarlarında önemli bir oyuncu olma yerinde ilerliyor.”

Ziyaret için Halil Atalay ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Salman, BEKSİAD’ı yakından takip ettiğini belirtti. Sektörün son yıllarda ciddi anlamda ivme yakaladığını söyleyen Salman, BEKSİAD’ın bunda yoğun çalışmalarının katkısı olduğunu ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…