Home FOTO GALERİ Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2017 14:24
1 min read
Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çırpan Mahallesi’ndeki çöp evi temizledi. Evden 3 kamyon çöp çıkartılırken, ev sahibi 61 yaşındaki Fatma Koca, evdeki çöpleri satarak para kazandığını söyledi.

 

Mahalle sakinlerinin, çevreye yaydığı kötü koku nedeniyle şikayette bulunduğu adrese giden Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri, çöp evle karşılaştı. Biriktirilen çöplerden dolayı kötü kokuların yayıldığı ve haşerelerin sardığı eve giren belediye ekipleri, odaları ve mutfağı tamamen çöp dolu olan evi temizlemeye başladı. 61 yaşındaki Fatma Koca ve kızı Güllü Koca’nın yaşadığı evden 3 kamyon dolusu çöp çıkartan ekipler, tamamen boşalttıkları evi ilaçlayarak dezenfekte etti.

 

Belediye ekiplerinin evini temizlemesine engel olmak isteyen ev sahibi Fatma Koca, topladığı eşya ve çöpleri satarak para kazandığını söyledi. Belediye ekipleri ev içerisindeki çöpleri toplarken bazı eşyaları pazar arabasına koyarak kaçırmaya çalışan Koca, temizlik çalışmalarını izleyen komşularına da hakaretlerde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…