Home FOTO GALERİ YENİ YATIRIMLAR İZNİK’E DEĞER KATIYOR

YENİ YATIRIMLAR İZNİK’E DEĞER KATIYOR

- Guncellenme Tarihi: 25 Eylül 2017 14:22
4 min read
YENİ YATIRIMLAR İZNİK’E DEĞER KATIYOR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Modern Balık pazarında çalışmalar aralıksız sürüyor. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın “yeni belediye, yeni kültür merkezi ve yeni huzur evinden sonra yeni balık pazarını da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

İznik’te yıllardır atıl bir vaziyette ve olumsuz şartlar hizmet veren mevcut balık pazarı yeni yerine taşınmak için gün sayıyor. İznik Belediyesi tarafından inşası devam eden modern balık pazarında vatandaşlar artık rahat ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yaparak, içerisinde bulunan balık lokantasında da balıklarını yiyebilecekler. Mevcut kapalı halk pazarı karşısında inşası devam eden balık pazarı ile vatandaşlar tüm alışverişlerini de tek bir alanda yapmış olacak.

İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan’dan devam eden inşa çalışmaları ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada  “İznik yeni yeni eserlere kavuşmaya devam ediyor. İznik yeni bir belediye binası, yeni bir kültür merkezi, yeni bir huzur evinden sonra yeni bir balık pazarına da kavuşmuş oluyor.700 metrekare kapalı alana sahip balık pazarında balıkçılara hitaben 14 adet dükkânımız, 1 adet mescidimiz, kafeteryamız ve lokantamız olacak. Bu çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah kasım sonu itibari ile de burada İzniklilere hizmet vermeye başlamayı planlıyoruz. İznik hızlı adımlar ile ilerliyor. Bu ilerleme içerisinde de İznik ‘e yeni yeni tesisler kazandırmaya çalışıyoruz. İznik sahil düzenlememiz de bu yatırımların en önemlilerinden biri. Bayrak Tepe projesi de prosedürün tamamlanmasıyla başlamış olacak. Ulaşım yollarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. İznik artık dünyanın merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bu anlamda İznik Belediyemiz, personelimiz ile birlikte gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. İznik’imize hazırlı olsun diyoruz. İnşallah burada daha sağlıklı, daha kaliteli, daha hijyenik bir şekilde İzniklilerimiz balık ihtiyaçlarını karşılayacak. Yine balık pazarı tamamladıktan sonra bu tesisin etradında küçük dükkânlar yaparak İzniklilere de çeşitli alanlarda hizmet sunmaya çalışacağız. Bizim işimiz hizmet gücümüz millettir” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

UİB’in Nisan Ayı İhracat Verileri Açıklandı

Türkiye’nin Genel Sekreterlik bazında en fazla ihracat yapan ikinci birliği olan Uludağ İh…