Home FOTO GALERİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ SANSARAK KANYONU’NU KEŞFETTİ…

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ SANSARAK KANYONU’NU KEŞFETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 20 Eylül 2017 13:44
2 min read
İNŞAAT MÜHENDİSLERİ SANSARAK KANYONU’NU KEŞFETTİ… için yorumlar kapalı
0

İZNİK’İN DOĞAL GÜZELLİKLERİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ BULUŞTURDU…

–        İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, İznik’in doğal güzelliklerinden birisi olan Sansarak Kanyonu’na üyeleri ile birlikte doğa yürüyüşü düzenledi.

BURSA- BAOB Yerleşkesi’nde buluşan inşaat mühendisleri, Sansarak Kanyonu’nu keşfetmenin keyfini çıkarttı. Genç ve deneyimli inşaat mühendislerini de bir araya getiren gezide kanyonun serin sularının tadına varan üyeler,  iş ortamından uzaklaşarak meslektaşları ile kaynaşma fırsatı buldu. Sansarak Kanyonu’nun gizli kalmış güzelliğine hayran kalan inşaat mühendisleri 7 kilometrelik zorlu parkuru tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Geziye ailesi ile birlikte katılan İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, bu tür etkinliklerin meslektaşların kaynaşmasına katkı sağladığını belirterek, “İznik tarihin yanı sıra doğasıyla da Bursa için değerli bir ilçemiz. İş temposunun dışında böyle bir ortamda buluşmak, meslektaşlarımızla mesleki ve teknik sorunlarımızın dışında da paylaşımda bulunmak bizim için önemli. Şube yönetimi olarak bu birliktelikleri sürdürecek çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …