Home FOTO GALERİ Türkün Ailesi’nden Doğanın Kalbinde Muhteşem Piknik

Türkün Ailesi’nden Doğanın Kalbinde Muhteşem Piknik

- Guncellenme Tarihi: 19 Eylül 2017 13:56
5 min read
Türkün Ailesi’nden Doğanın Kalbinde Muhteşem Piknik için yorumlar kapalı
0

Türkün Holding’in çalışanları ve aileleri için her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu piknik organizasyonu bu yıl da Tuzaklı Köyü Hüseyin Alan Piknik Alanında gerçekleştirildi.

Yaklaşık 900 kişinin katıldığı etkinlikte aileler, sabahın erken saatlerinden itibaren piknik alanında buluşarak Uludağ eteklerinde, çam ağaçları ile kaplı bir alanda dağıtılan malzemeler ile kahvaltı yapmanın tadını çıkardılar.

Kahvaltının ardından halat çekme, futbol oyunu gibi yarışmaların yapıldığı ve büyük çekişmelerin yaşandığı piknik, renkli görüntülere sahne oldu. Aileler şehrin gürültüsünden uzakta keyifli bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadılar.

Pikniğe aileleriyle birlikte katılan çocukların neşesi ise görülmeye değerdi.  Palyaçolarla birlikte rengârenk kalemlerle yüzlerini boyayan çocuklar,  kendileri için özel olarak getirilen oyun aletlerinde oyunlar oynayıp atlara binerek doyasıya eğlendi.

Etkinlik, çalışanlara mangallarda hazırlanan öğle yemeği ikramı ile devam etti. Öğle yemeğinin ardından başlayan canlı müzik, neşe ve coşkuyu daha da arttırdı. Aileler, canlı müzik ile dans edip, oyunlar oynayarak unutulmaz anlar yaşadı.

“Ülkemizi dünyada başarı ile temsil ediyoruz”

Türkün Holding Mali ve İdari İşler Koordinatörü Sefer Gezer piknikte çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada; “Siz değerli çalışanlarımızın emekleri, gayretleri ve özverili çalışmaları, kaliteli ve ayrıcalıklı tasarımları ile VANELLİ markamız, dünya ev tekstili sektöründe ilklere imza atan öncü bir konuma geldi. Bu noktada Vanelli’nin dünya markası olmasına sağladığınız katkılar için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerin sayesinde ülkemizi dünyada başarı ile temsil ediyoruz. Ailelerimiz ve çocuklarımız ile bu başarıyı inşallah daha uzun yıllar birlikte yaşayacağız, hep birlikte kutlayacağız ve yorgunluklarımızı da hep birlikte düzenlediğimiz piknikler ile ve diğer sosyal etkinliklerimizle atacağız. Ayrıca, çocuklarımızın eğitim ve öğretim dönemleri başlıyor. Gelecekte ülkemizi çok daha ilerilere götüreceğine inandığımız pırıl pırıl çocuklarımıza da şimdiden başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.” dedi.

Öte yandan pikniğin son bölümünde her yıl olduğu gibi çekilişler yapılarak şanslı çalışanlara, LCD ekran televizyon, saç kurutma makinesi, , tost makinası, mikro dalga fırın, ekmek kızartıcı, kettle, ütü, blender, yağ ve deterjan gibi çeşitli hediyeler verildi.  Bir arada olmanın mutluluğu ve coşkusuyla akşam saat 17.30’a kadar gönüllerince bir gün geçiren holding çalışanları ve ailelerinin duydukları memnuniyet ise gözlerinden okunuyordu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…