Home EĞİTİM ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARINDA DERS ZİLİ ÇALDI…

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARINDA DERS ZİLİ ÇALDI…

- Guncellenme Tarihi: 18 Eylül 2017 14:43
3 min read
ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARINDA DERS ZİLİ ÇALDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Osmangazi Okulları’nda, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılına okulda düzenlenen törenle başlayan Özel Osmangazi Okulları öğrencileri önce saygı duruşunda bulundular, ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudular. Törende konuşan Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Çolpan şunları söyledi: “Özel Osmangazi Okulları, insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer, eğitimin ise en vazgeçilmez hizmet oluğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen bir eğitim kuruluşudur. Bize emanet ettiğiniz canınızdan çok sevdiğiniz yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik. Bu amaç ve anlayışla gönlünü, emeğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimizle birlikte yavrularınızı geleceğin mutlu ve kalkınmış Türkiye’sini hazırlayan, ilkokuldan başlayarak tüm eğitim sürecinizde başarıdan başarıya koşan, üstün karakterli bireyler olarak yetiştireceğiz.”

Velilerin de öğrencilere eşlik ettiği 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk günü renkli görüntülerin yaşanmasına da sebep oldu. Öğrenciler tarafından okunan ve günün anlam ve önemini anlatan şiirler büyük alkış aldı. Okullarına aileleriyle birlikte gelen birinci sınıf öğrencilerinin heyecanları gözlerinden okunurken, minikler mutluluklarını anne ve babalarıyla paylaştı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…