Home FOTO GALERİ Açık Su’da Osmangazi Farkı

Açık Su’da Osmangazi Farkı

- Guncellenme Tarihi: 14 Eylül 2017 13:46
3 min read
Açık Su’da Osmangazi Farkı için yorumlar kapalı
0

Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Osmangazi Fırtınası

Osmangazili Yüzücü Açık Su’da Altın Madalya Kazandı

 

Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı Sporcularından Melike Öztürk, Balıkesir’in Edremit ilçesinde ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Açık Su Yüzme Maratonu’nda birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.

 

Edremit Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü tarafından Yüzme Federasyonu’nun gözetiminde yapılan Açık Su Yüzme Maratonu’na katılan yüzücüler, 2 bin ve 4 bin metrelik parkurlarda kulaç attı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerden toplam 257 sporcunun mücadele ettiği yarışta, Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı Sporcusu Melike Öztürk, 4 bin metre kadınlar genel klasman ve 14-19 yaş kategorisinde birinci oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, elde ettiği derece ile Bursa’nın gururu olan Melike Öztürk ve hocalarını başarılarından dolayı kutladı.

 

Elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını söyleyen Osmangazi Belediyespor Yüzme Takımı Baş Antrenörü Gökhan Bora, “Melike, bizim için umut vaat eden bir sporcularımızdan birisi. Burada gösterdiği başarı bizler için tesadüf değil, planlı ve disiplinli çalışmanın bir sonucu. Geçtiğimiz Ağustos ayında Azra Aksa kızımız da, Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nın iki etabında da şampiyon olmuştu. Azra’nın ardından Melike’nin elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen, her zaman

yanımızda olan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…