Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN’DAN YENİ KAYMAKAMA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

BAŞKAN SARGIN’DAN YENİ KAYMAKAMA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 12 Eylül 2017 14:32
2 min read
BAŞKAN SARGIN’DAN YENİ KAYMAKAMA HOŞ GELDİN ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Sinop’un Gerze İlçesinden İznik’e atanarak göreve başlayan Kaymakam Bülent Bayraktar’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Mülki idare amirleri yaz kararnamesi ile Sinop’un Gerze İlçesinden İznik’e atanarak göreve başlayan Kaymakam Bülent Bayraktar’a ziyarette bulunan Belediye Başkanı Osman Sargın’a Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci de eşlik etti.

Kadim Başkent İznik’e hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Öncelikle Medeniyetler Başkenti güzel ilçemiz İznik’e hoş geldiniz. İlçemiz de ki görev süreniz boyunca sizlere başarılar diliyorum. Birlikte birçok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

1970 yılında doğmuş olan İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar Samsun ili Vezirköprü İlçesi nüfusuna kayıtlı olup 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir. 1999 yılı Ocak ayında Kaymakamlık mesleğine başlayan Bayraktar sırasıyla Karabük-Eflani, Afyon-İscehisar, Gaziantep-İslâhiye ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. Daha sonra sırasıyla asaleten Çorum İli Uğurludağ ilçesi, Bingöl ili Yedisu İlçesi ve Gaziantep ili Oğuzeli İlçesi ve Artvin İli Arhavi ilçelerinde görev yapan Bayraktar son yayınlanan Mülki idare amirleri yaz kararnamesi ile Sinop’un Gerze İlçesinden İznik’e atanarak burada görevine başladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…