Home FOTO GALERİ Nilüfer’de zabıta ekiplerinin 191. yıl gururu

Nilüfer’de zabıta ekiplerinin 191. yıl gururu

- Guncellenme Tarihi: 8 Eylül 2017 15:51
5 min read
Nilüfer’de zabıta ekiplerinin 191. yıl gururu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti. Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları da

Zabıta Haftası dolayısıyla Bisikletli Zabıta Amirliği’ni ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler.

 

 

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yıldönümünde Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Heykel’deki  Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ankara’ya da giderek Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı.  Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eğe, müdürlük çalışanları ile birlikte Zabıta Haftası kapsamında Nilüfer Belediye Başkan Vekili Nilgün Berk ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ı da ayrı ayrı ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren ekipler, Nilüfer’in huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Nilüfer Belediye  Başkan Vekili Nilgün Berk  Zabıta Müdürlüğü’nün anlamlı haftasını kutlayarak, çalışmaları ve verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da üstlendikleri zor görevde kurum olarak her zaman destekçileri olduklarını belirtti.

BİZİM EV KATILIMCILARINDAN ANLAMLI ZİYARET

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi Görme Engelliler ile Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Bölümü’nün katılımcıları da Zabıta Haftası dolayısıyla Bisikletli Zabıta Amirliği’ni ziyaret ederek, anlamlı günlerini kutladı.  Bizim Ev katılımcıları, engellilere yönelik yapılan duyarlı çalışmalar için de teşekkür etti.

Yaya yolu ve kaldırımlardaki engelli yollarında işgallerle ilgili sıkıntılarını dile getiren  öğrenciler, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Zabıta görevlileri de engelli yolları ve hakları konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda öğrenciler, Braille alfabesi kullanılan kitap ayraçları ile

yaptıkları resimleri hediye etti. Zabıta görevlileri de öğrencileri bisiklete bindirerek keyifli anlar yaşattı.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce kurulan ve Türkiye’de örnek olan Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Bisikletli Zabıta Amirliği ekipleri bugüne kadar yaya, engelli ve bisiklet yolunu işgal eden 2 bin 857 araca cezai işlem uygulayarak bu konuda caydırıcılık anlamında önemli çalışma yaptı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Bursa ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği ve UÜ Arıcılık Geliştirme,…