Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: “DAVA DOSTLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZİ SEVİNDİRİYOR”

BAŞKAN SALMAN: “DAVA DOSTLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZİ SEVİNDİRİYOR”

- Guncellenme Tarihi: 7 Eylül 2017 13:44
4 min read
BAŞKAN SALMAN: “DAVA DOSTLARIMIZIN TEVECCÜHÜ BİZİ SEVİNDİRİYOR” için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ın yoğun mesaisi sürüyor.

AK Parti il Başkanı Ayhan Salman görevine başladığı ilk günden bu yana ziyaretler, yeni yönetim kurulu için AK Parti sevdalılarının rekor denilebilecek bir sayıda başvurusu ile mesaisini sürdürüyor. Başkan Salman, bir yandan başvuruları incelerken, diğer yandan da yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen her kademeden teşkilat mensupları ve vatandaşlarla çalışmalarını konuşuyor, yeni dönem için fikir alışverişinde bulunuyor.

Bu anlamda Başkan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammed Müfit Aydın, Osman Mesten, AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile biraraya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini konuştu. Başkan Salman,görevine başladığı ilk gün itibari ile Bursa’ya, Türkiye’ye ve partilerine değer katacak kadroların oluşturulması için kollarını sıvadıklarını belirterek, “Çok şükür ki yönetimimizde yer alarak, çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık. Bu durum, partimize olan ilginin, birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerinden birini oluşturuyor” dedi.

Bursa’ya, Türkiye’ye ve AK Parti’ye hizmet edecek en doğru isimleri belirlemeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Salman, şunları söyledi:

“Şu ana kadar çok değerli dava arkadaşlarımız başvuruda bulundu. Bu süreçte acele etmeden, partimizin istişare kültürüne uyarak, en doğru isimleri belirlemeye çalışıyoruz. İnşallah bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen her kademeden teşkilat mensuplarımızın da görüşlerini alarak en doğru kararları alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde partimize ve ülkemize büyük hedeflerimize giden yolda gereken desteği verecek kadrolar kurulacak ve çalışmalarına başlayacaktır. Sürecin ve oluşacak olan yeni kadroların hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …