Home FOTO GALERİ BURSA’YA İNSANLIK KÖYÜ

BURSA’YA İNSANLIK KÖYÜ

- Guncellenme Tarihi: 5 Eylül 2017 14:33
2 min read
BURSA’YA İNSANLIK KÖYÜ için yorumlar kapalı
0

Vali Küçük: “Sokaklarda kendinden geçmiş, ölümün pençesindeki körpecik bedenlerimizi, gençlerimizi uyuşturucu denen bu illetten topyekûn bir mücadele ile kurtaracağız.” dedi

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Orhaneli Nalınlar Mahallesi’nde temel amacı bağımlılıkla mücadele olacak ve köy tarzı yaşam biçimi ile dizayn edilen bungalov evlerden oluşan projenin hızla devam eden çalışmalarında incelemelerde bulundu.

 

İnceleme de konuşan Vali Küçük: “Mücadele etmeden hiçbir şey olmuyor. Biz zora talip olduk. Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek bu proje ile 3 tane büyük köy kuruyoruz. Doktorlarımızın, din görevlilerimizin ve sosyal uzmanlar gözetiminde uyuşturucuya bulaşmış yarınlarımızın teminatı gençlerimiz buralarda el sanatlarıyla, tarımla ve daha pek çok uğraşla tedavi görecekler. Birinci aşaması tamamlanmak üzere ve bağımlıların alımlarına da başlandı. İnşallah artık evladı olan her ana-baba gibi benimde yüreğimi derinden yaralayan, sokaklarda kendinden geçmiş, ölümün pençesindeki körpecik bedenlerimizi, gençlerimizi uyuşturucu denen bu illetten topyekûn bir mücadele ile kurtaracağız.” dedi.

‘İnsanlık Köyü’ diye adlandırılan projenin yapım çalışmalarına katılan Vali Küçük, inşaat sektörüne yabancı olmadığını gözler önüne serdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…