Home FOTO GALERİ Osmangazi Belediyesi Bayrama Hazır

Osmangazi Belediyesi Bayrama Hazır

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2017 14:03
3 min read
Osmangazi Belediyesi Bayrama Hazır için yorumlar kapalı
0

Bayram Boyunca 300 Kişilik Ekiple Kesintisiz Hizmet

 

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için gereken tedbirleri aldı. Başkan Mustafa Dündar, bayram boyunca 300 kişilik ekiple kesintisiz hizmet vereceklerini söyledi.

 

Kurban Bayramı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Osmangazi Belediyesi, özellikle kurban satış ve kesim yerlerinde teyakkuz halinde olacak. Kurban satış ve kesim yerlerinde veteriner hekimler ve zabıta ekipleri kontrollerini yaparken, kesimler sırasında da atıkların toplanması ve temizlenmesi sağlanacak.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların bayramı daha güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri adına belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, “Bayram süresince, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Veterinerlik ve Zabıta Müdürlüğü’nden 300 kişilik ekibimiz, vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Osmangazi sınırları içerisinde 2 noktada kurban satışları gerçekleşiyor. 20 adet kurban kesim alanı oluşturuldu. Bölgemizde vakıf ve derneklere ait 10 adet kesim yeri de var. Bayramın 1. gününden itibaren bu alanlardaki temizlik çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Bayram süresince 10 adet su tankerimiz görevlendirildi. Ayrıca hayvan satış ve kesim yerlerinde et torbası ve atık torbası dağıtılacak. Ekiplerimiz, kurban kesimleri sırasında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek. Bayramın

  1. gününden itibaren 8 iş makinası ve 10 kamyon ile özellikle kurban satış yerlerindeki temizlik çalışmaları yapılacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan boğa yakalama timi de hayvan pazarlarımızda hizmet verecek. Ekiplerimizin çalışmalarının ardından bu alanlar günlük yaşama uygun hale getirilecek. İnşallah, Osmangazi’de Kurban Bayramı’nı hiçbir sorun yaşamadan geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

 

Başkan Dündar, vatandaşların her türlü yardım ve şikayet için 444 16 01 ve 270 70 88 numaralı telefonları arayabileceklerini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…