Home FOTO GALERİ Demirtaş, Osmangazi ile Gelişiyor

Demirtaş, Osmangazi ile Gelişiyor

- Guncellenme Tarihi: 29 Ağustos 2017 13:27
3 min read
Demirtaş, Osmangazi ile Gelişiyor için yorumlar kapalı
0

Barbaros ve Sakarya Mahallelerinin Yolları Yenilendi

 

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’taki hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor.

 

Osmangazi Belediyesi’ne bağlanmasıyla birlikte yatırımların hızlandığı Demirtaş’ta Sakarya ve Barbaros Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklar asfaltlandı. Yeni yapılaşmanın olduğu bölgede, sokakları freze makinesi ile kazıyan belediye ekipleri, kazınan yolları asfalt dökerek yeniledi.

 

Demirtaş’ta yürütülen asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş, belediyemizin yeni gelişim bölgesi. Burada hızlı bir yapılaşma ve yoğun bir nüfus artışı var. Bizler de belediye olarak alt yapı, yol ve asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Sakarya ve Barbaros Mahallesi’nde asfalt çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgedeki 10 sokak, sıcak asfalt ile kaplanıyor. Çalışmalar, bayrama kadar tamamlanacak. Sakarya Mahallesi’nde 4 sokak yapıldı. Ekiplerimizin çalışmaları sonucunda toplam 8 bin 500 ton asfalt kaplama yapılmış oldu. Yeni gelişim bölgelerinde, yapılaşmanın ve altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak yaşamın kolaylaşmasını sağlıyoruz. Buraya yeni taşınan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bu bölgelerin gelişimi adına belediye olarak üzerimize düşen çalışmaları sonuna kadar takip ediyoruz. Burası Bursa’nın en güzel bölgelerinden biri olacak” dedi.

 

Mahalle sakinleri de bayram öncesi sokaklarının yenilenmesinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Bursa ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği ve UÜ Arıcılık Geliştirme,…