Home FOTO GALERİ BATISİAD’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI…

BATISİAD’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2017 15:33
6 min read
BATISİAD’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

BATISİAD GENEL BAŞKANI ER: BATISİAD’I TÜRKİYE’YE AÇACAĞIZ…

BURSA – Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (BATISİAD) gerçekleştirilen birinci olağan genel kurulun ardından, göreve dağılımı da yapıldı. Genel Başkanlığını Ahmet Er’in yaptığı BATISİAD’da, başkan vekilliği görevini ise Ali Ömeroğlu yürütecek.

BATISİAD’da, geçtiğimiz günlerden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen birinci olağan genel kurulun ardından, yönetim kurulu görev dağılımları da belli oldu.

Genel Başkanlığı’nı Ahmet Er’in yaptığı BATISİAD’da yapılan görev dağılımı şu şekilde:

Başkanvekili ve Medya Tanıtım Sorumlusu Ali Ömeroğlu, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihat Yusufoğlu, Yerel Yönetimler ve STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim İsmailoğlu, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gürcan Yılmaz, Mustafa Süleyman Genel Sekreter, Sayman İkbal İbrahimoğlu, Hukuk İşlerinden Sorumlu Üye Ramadan Mandacı, Organizasyon Sorumlusu Kadir Güleryüz, Ekonomiden Sorumlu Üye Adnan Yakupoğlu, Bünyamin Terzi Ar-Ge Sorumlusu”

 

Er, “Biz büyük bir aileyiz ve bu ailede herkese görevler düşüyor”

 

Görev dağılımının ardından açıklamalarda bulunan BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er; “Yeni dönemde birlikte yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımızın görev dağılımını yaptık. Batı Trakya camiası olarak biz büyük bir aileyiz ve bu ailede herkese önemli görevler düşüyor; ister yönetimde olsun, ister olmasın. Bizlerin yola çıkış amacı belli. Bir SİAD olmamıza rağmen bizlerin görevleri arasında üyelerimizin sosyal ve kültürel gelişime de katkı sağlamak da var. Bu doğrultuda, belirlediğimiz yol haritası çerçevesinde çalışmalarımızı yürütmeye en kısa sürede başlayacağız. Batı Trakyalı işadamlarını ve yöneticilerini tek çatıda toplama gibi bir hedefimiz vardı ve kısa sürede ciddi anlamda bu durumu gerçekleştirdiğimizi zannediyorum. BATISİAD olarak Bursa’da yapılmayanları yapacağımıza inancım tam. Ekibimiz de bu anlamda yeteri kadar bilgi birikimine ve beceriye sahip. İnşallah BATISİAD’ı Bursa’dan çıkıp Türkiye’ye mal olmuş bir STK olarak göreceğiz. Bizim bunu gerçekleştireceğimize olan inancımız tam” diye konuştu.

 

Er, “Yüksek Danışma Kurulu, bizim beyin takımımız olacak”

 

Genel kurulda göreve seçilen 23 kişilik Yüksek Danışma Kurulu’nun da aktif olarak çalışacağını hatırlatan Ahmet Er, “Bu arkadaşlarımızı da en kısa zamanda toplayacağız ve kendi aralarında bir başkan seçecekler. Her biri her türlü tecrübeye haiz insanlardan oluşan bu kurulda, 23 kişi var. Bunların yapacağı çalışmalar yönetim kuruluna yol gösterecek türden çalışmalar olacak teklif ve önerilerde bulunacaklar. Kısacası beyin takımı olarak vazife üstlenecekler” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …