Home FOTO GALERİ HAYATI ERTELEMEYİN

HAYATI ERTELEMEYİN

- Guncellenme Tarihi: 26 Ağustos 2017 13:42
2 min read
HAYATI ERTELEMEYİN için yorumlar kapalı
0

Vali Küçük: “ Elbette bizlere verilen görevleri layığı ile yerine getireceğiz. Fakat sevdiklerimizi, ailemizi ihmal etmemeliyiz. Çünkü hayat ertelemeye gelmez.” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Kestel Kaymakamı Ziya Polat ve Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç’ın Bursa’dan farklı illere atanmaları sebebiyle bir veda yemeği verdi.

Yemekte konuşan Vali Küçük: “ Sayın Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamlarımızla son derece uyum içinde mesailer gerçekleştirdik. Bizim işimizin doğasında var olduğu üzere; Emniyet Müdürümüz Adana’ya, Kestel Kaymakamımız Ankara Mamak Kaymakamlığına, Nilüfer Kaymakamımızda Kayseri Kocasinan Kaymakamı olarak atandılar. Ben hem Bursa’ya vermiş oldukları hizmetler dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, hem de yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Fakat şunu unutmamalılar ki! Elbette bizlere verilen görevleri layığı ile yerine getireceğiz. Fakat sevdiklerimizi, ailemizi ihmal etmemeliyiz. Çünkü hayat ertelemeye gelmez.” dedi.

Emniyet Müdürü Yıldız, Kestel Kaymakamı Polat ve Nilüfer Kaymakamı Kılıç’ta Bursa’da ki görev süreleri boyunca verdiği destek dolayısıyla Vali Küçük’e şükranlarını ilettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…